Sateisten ja tylsien päivien jälkeen on aurinko hellinyt nyt kolme päivää meitä ja heti on mielikin paljon iloisempi. Muuttohommat odottavat aloittamista ja saavat vielä odottaakin ainakin huomiselle.... Sitten on pakko alkaa toimeen. Ensi viikolla pitää saada asunto siihen kuntoon, että voidaan lasten kanssa yöpyä siellä sunnuntaina ja ollaan sitten Kiteellä kun lapset aamulla aloittavat koulunkäynnin. Jännittää kyllä heidän puolestaan, etenkin Ilmarin joka aloittaa eskarin. Kaikki tulee olemaan aivan uutta ja nyt kun kaikki kaveritkin ovat uusia, on pienellä pojalla edessä melkoinen myllerrys.

Omat koulukuviot ovat vielä täydellisen avoinna. Katselin huokaillen uusia lukujärjestyksiä ja koitin pähkäillä kuinka saisin yhdistettyä työn ja opinnot ja tietenkin sen omankin elämän.... Vaihtoehtoja tietenkin on, siirrynkö aikuisryhmään? Ilmoittaudunko poissaolevaksi koko ensi lukuvuodeksi ja menen seuraavana syksynä nollakasien ryhmään? Vai koitanko vain jotenkin suorittaa kurssini työn ohessa, silläkin uhalla etten pysty käymään tunneilla kovinkaan paljoa...?

Ehkä palaset vielä loksahtavat kohdalleen ja asiat selviävät. Haluaisin todella keskittyä opintoihini, mutta töissä pitää käydä tai kuollaan nälkään Otsan rypistys.

Tämä viikonloppu on ollut erilainen, olen ollut kotosalla ihan yksinäni. Töissä käyn tietenkin, mutta lapsetkin ovat mummolassa koko viikonlopun joten on ihanan rauhallista eikä tarvitse murehtia ruoka- ynnämuista jutuista. Lila tuli vielä seurakseni eilen illalla ja vietimme oikein mukavaa iltaa saunoen ja syödenHymy.

 

Nyt painelen pihanurmen kimppuun, muuten sen joutuu kohta taltuttamaan niittokoneella...